Ένταξη των πρώτων 264 επενδυτικών σχεδίων στη δράση "Digi - Retail".

in δράση, ολοκλήρωση διαδικασίας αξιολόγησης, ολοκλήρωση διαδικασίας ένταξης, Χρηματοδοτήσεις

Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και η εταιρία «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ» ανακοινώνουν την πρώτη σειρά εντάξεων στη δράση «digi-retail», η οποία αφορά σε 264 επενδυτικά σχέδια νέων τεχνολογιών στον τομέα της λιανικής.

H αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων στη δράση «digi-retail» ξεκίνησε από τις Περιφέρειες του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» και πραγματοποιήθηκε κατά φθίνουσα βαθμολογική σειρά. Στην πρώτη αυτή φάση, εντάσσονται 264 επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού €11,8 εκατ. ευρώ, τα οποία αξιολογήθηκαν επιτυχώς. Τα επενδυτικά σχέδια που χρηματοδοτούνται, προέρχονται από τις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (27 επενδυτικά σχέδια), Βορείου Αιγαίου (14), Δυτικής Ελλάδας (44), Ηπείρου (28), Θεσσαλίας (42), Ιονίων Νήσων (11), Κρήτης (70) και Πελοποννήσου (28).

Ο μέσος προϋπολογισμός των επενδύσεων σε νέες τεχνολογίες ανά εγκεκριμένη αίτηση ανέρχεται σε 44.718 ευρώ και η επιχορήγηση αγγίζει το 60% της επένδυσης. Οι πιο πάνω επιχειρήσεις με την ολοκλήρωση της επένδυσης, θα λάβουν συνολική επιχορήγηση (δημόσια δαπάνη) ύψους 7,09 εκατ. ευρώ αξιοποιώντας πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013. Οι εγκεκριμένες επιχειρήσεις, εφ' όσον το επιθυμούν, μπορούν με την έναρξη του επενδυτικού τους σχεδίου να λαμβάνουν προκαταβολή ύψους 35% της δημόσιας επιχορήγησης που τους αναλογεί, βάσει όσων προβλέπονται στους Οδηγούς της δράσης.

Σχόλια

Køb kvalitets skindjakker

Køb kvalitets skindjakker og
pelsjakker til damer og herre billigt

Απάντηση στο σχόλιο | Τα πάντα για τις επιδοτήσεις

Hello! I've been following your website for some time now and finally got the
courage to go ahead and give you a shout out from Kingwood Texas!
Just wanted to tell you keep up the great work!

Also visit my web-site: manicure

viunVHGIfNd

You can awlyas tell an expert! Thanks for contributing.

Υποβολή νέου σχολίου

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

Έλεγχος ασφαλείας
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγχει την αποτροπή ανεπιθύμητων υποβολών.
Image CAPTCHA
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.
Fundit.gr - Τα πάντα για τις επιδοτήσεις- 2011  Δημιουργια ιστοσελιδας starfish.gr | (Σχεδιασμός βάση σε πρότυπο της  Antsin.com)